ASSA ABLOY toegangssystemen: geslaagde wending voor roterende deuren

ASSA ABLOY Entrance Systems verbeterde zijn gamma roterende deuren en breidde het uit met twee volledig glazen roterende deuren: de Besam RD3-300 met drie vleugels, en de Besam RD4-300 met vier vleugels. Het in de vloer ingebouwde besturingssysteem is vooringesteld voor een aansluiting op de eFunctionality van ASSA ABLOY Entrance Systems.

De volledig glazen roterende deuren van topkwaliteit zijn voorzien van ingebouwde led-lampen die kunnen worden aangepast aan de vereisten van de klant. Ze zijn standaard uitgerust met een aantrekkelijke, bijzonder gebruiksvriendelijke touchscreen moduskeuzeschakelaar. En zijn voorzien van een nieuwe bekleding met ononderbroken lijnen in de profielen die een zeer aantrekkelijke look opleveren.

Er werden ook enkele hoogwaardige veiligheidsinrichtingen toegevoegd zoals een pakket voor inbraakbeveiliging met weerstandsklasse 3 voor deuren met nachtsluiting. Ook veiligheidsglas kan voorzien worden. Verder zijn de deuren beschikbaar in verschillende configuraties, diameters en hoogten.

www.assaabloyentrance.com

ASSA ABLOY (2)