Caparol, sterke partner in verven met specialistische oplossingen

Dankzij een zeer breed en kwalitatief hoogstaand productpakket, de inzet van deskundige medewerkers en enthousiaste groothandelaren groeide Caparol sinds zijn ontstaan in 1969 uit tot een belangrijke verfspeler op de Belgische markt.

Caparol besteedt daarbij veel aandacht aan het informeren, adviseren en begeleiden van de opdrachtgever en de verwerker om zo gezamenlijk tot een perfect eindresultaat te komen. Daarnaast blijft de onderneming inzetten op innovatie en productontwikkeling om voor elk specifiek project de meest geschikte verf aan te bieden. Ook voor de educatieve en zorgsector.

PremiumClean: als het echt proper moet zijn

PremiumClean is de eerste matte muurverf die het mogelijk maakt een duurzame én eenvoudig te reinigen wand te realiseren. De verf is bestand tegen alle kleurloze desinfecterings- en reinigingsmiddelen die met water verdunbaar zijn.

Caparol Clean Concept

Caparol Clean Concept staat voor duurzaam, schoon en kleurstabiel. De buitenmuurverven AmphiSilan en ThermoSan bieden al jaren de oplossing voor gevels die lang mooi, schoon en beschermd moeten blijven.

Dankzij de verbeterde Nano-Quartz technologie krijgen algen en schimmels nog minder kans. De afwerklaag droogt na een regenbui sneller op en vuil krijgt nog minder gelegenheid zich aan de gevel te hechten.

Meer informatie op www.caparol.be