Esylux: lichtkwaliteit met hoog IQ

Esylux verwierf internationaal een uitstekende naam als ontwikkelaar van intelligente technologieën voor ruimte- en gebouwautomatisering. Dit onder meer dankzij zijn breed gamma bewegingsmelders. Maar ook als leverancier van hoogwaardige buiten- en veiligheidsverlichting.

Nu volgt de beslissende stap op het gebied van binnenverlichting met een intelligent verlichtingsmanagementsysteem. Sleutelbegrip daarbij is ‘Human Centric Lighting’, een type verlichting met een biologisch positieve uitwerking op de mens dankzij een op daglicht gelijkend licht dat dynamisch verandert.

Het beste voorbeeld is de serie ‘ALICE’, een System-Set-oplossing voor het plafond die bijzonder snel geïnstalleerd en op elk gewenst ogenblik uitgebreid kan worden. De producten uit deze serie zijn, dankzij de eigen SymbiLogic Technology, speciaal geoptimaliseerd voor de verlichting in kantoorruimten. Ze hebben een gunstige invloed op de gezondheid en prestaties van werknemers. Dankzij een aanwezigheids- en daglichtafhankelijke lichtregeling met geïntegreerde Hightech-sensoriek gebeurt dit bovendien op zeer energie-efficiënte wijze.

www.esylux.com